پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

آمریکا مانع اصلی خرید پدافند هوایی روسی توسط عراق

نماینده فراکسیون صادقون پارلمان عراق خبر داد که آمریکا اجازه نداد بغداد سامانه پدافندی هوایی «اس-400» و «اس-300» روس را خریداری کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 22
کد خبر: ۶۳۹۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد البداوی» نماینده فراکسیون صادقون پارلمان عراق از اقدامات جدید آمریکا علیه بغداد خبر داد.

 

شبکه خبری العهد به نقل از البلداوی گزارش داد که آمریکا با خرید سامانه پدافندی هوایی «اس-۴۰۰» و «اس-۳۰۰» روس توسط بغداد مخالفت کرد.

 

وی گفت که قرار بود عراق با روسیه برای خرید این سامانه‌ها قرارداد ببندد، ولی طرفهای آمریکایی با این مسئله مخالفت کردند.

 

این نماینده عراقی بر این باور است که آمریکا صراحتا مخالف این است که عراق، سامانه پدافندی هوایی پیشرفته داشته باشد.

 

البلداوی در عین حال گفت که آمریکا هیچ جایگزینی برای سامانه پدافندی روسیه معرفی نکرده است، بلکه مانع اصلی خرید این پدافند است.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد، وزیر دفاع عراق با چند کشور برای خرید سلاح و تجهیزات قرارداد بسته، ولی هنوز قراردادی در زمینه پدافند هوایی امضا نبسته است.

 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار